skip to Main Content

Blog laten schrijven?

Heeft u u weleens afgevraagd waarom zoveel websites blogs schrijven? Dit komt omdat blogs goed zijn voor de online vindbaarheid. Hoe meer onderwerpen u belicht in de blog, hoe meer u wordt gevonden via een zoekmachine op deze onderwerpen. Een andere reden is dat het laat zien dat u kennis heeft en dat u een expert in het vakgebied bent. Een blog klinkt als een win-win situatie. Maar waar haalt u de tijd vandaan om elke keer de tekst te schrijven over de juiste onderwerpen die uw toekomstige klanten ‘Googlen’.

Bespaar tijd en laat ons uw blog schrijven! Het team van CopyDesk heeft al meer dan 2000 blogs geschreven voor verschillende bedrijven. Wij schrijven blogs die passen bij uw bedrijf en die aansluiten bij de doelgroep.

Waarom zou ik CopyDesk mijn blog laten schrijven?

  • Heldere communicatie
  • Gericht op doelgroep en branche
  • Passend bij uw bedrijfscultuur
  • Kwalitatieve teksten met een 100% foutloos garantie

Veelgestelde vragen over webteksten uitbesteden:

Goede webteksten op uw website laten zien wie u bent en wat u te bieden heeft. De teksten sluiten aan bij bezoekers en laten zien dat u een expert in uw vakgebied bent. Bovendien pakt een goede webtekst de aandacht, wekt interesse en kan iemand aansporen tot actie.

Als ondernemer let u natuurlijk op de centjes. Waarom betalen voor een stukje tekst die u waarschijnlijk zelf ook kan schrijven. Het is dat u de tijd er niet voor heeft. Toch winnen ondernemers die investeren in het uitbesteden van webteksten. Onze copywriters weten precies hoe ze met teksten een lezer kunnen beïnvloeden  en de identiteit te behouden van het bedrijf. Ook de website gaat hoger scoren op Google. Wat weer meer bezoekers creëert. Kijk niet alleen naar de kosten maar ook naar wat een copywriter u kan opleveren. Lees hier meer over de voordelen van een copywriter.

Onze copywriters hebben hun eigen interesses, specialiteiten en ervaringen. Met deze kennis en de input van het intake gesprek matchen wij u met de juiste copywriter.

Daarnaast hebben wij in ons tienjarige bestaan al vele verschillende mkb-bedrijven mogen helpen. Hierdoor hebben wij veel kennis over de vele verschillende markten en branches.

Back To Top