skip to Main Content

Webteksten laten schrijven?

Werkmethode CopyDesk Webteksten

CopyDesk helpt bedrijven met het schrijven van passende webteksten voor uw website. Wij beginnen niet gelijk met schrijven! Allereerst zijn wij nieuwsgierig naar uw bedrijf en uw unique selling point. Oftewel waarom moeten klanten kiezen voor u. Ook zijn we benieuwd naar uw doelgroep en wat jij hun kan bieden. Als laatste willen wij weten welke actie de  bezoeker moet ondernemen op de website. Met deze informatie gaan wij aan de slag en schrijven wij webteksten die passen! Meer weten over onze werkmethode? Lees het hier![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Waarom zijn de webteksten geschreven in SEO?

Om deze vraag te beantwoorden moeten we eerst uitleggen wat SEO betekend. SEO staat voor Search Engine Optimalisation (zoekmachineoptimalisatie). Het is een verzamelnaam voor alle factoren die meewerken aan een hoge ranking in een zoekmachine, bijvoorbeeld Google. Door effectief gebruik te maken van SEO-technieken kan CopyDesk ervoor zorgen dat uw website en webpagina’s hoger in Google verschijnt. Dit levert een groter bereik op. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het schrijven van webteksten in SEO. Meer weten over SEO? Lees het hier!

Waarom zou ik CopyDesk mijn tekst laten schrijven?

  • Heldere communicatie
  • Gericht op doelgroep en branche
  • Passend bij uw bedrijfscultuur
  • Kwalitatieve teksten met een 100% foutloos garantie

Veelgestelde vragen over webteksten uitbesteden:

Goede webteksten op uw website laten zien wie u bent en wat u te bieden heeft. De teksten sluiten aan bij bezoekers en laten zien dat u een expert in uw vakgebied bent. Bovendien pakt een goede webtekst de aandacht, wekt interesse en kan iemand aansporen tot actie.

Als ondernemer let u natuurlijk op de centjes. Waarom betalen voor een stukje tekst die u waarschijnlijk zelf ook kan schrijven. Het is dat u de tijd er niet voor heeft. Toch winnen ondernemers die investeren in het uitbesteden van webteksten. Onze copywriters weten precies hoe ze met teksten een lezer kunnen beïnvloeden  en de identiteit te behouden van het bedrijf. Ook de website gaat hoger scoren op Google. Wat weer meer bezoekers creëert. Kijk niet alleen naar de kosten maar ook naar wat een copywriter u kan opleveren. Lees hier meer over de voordelen van een copywriter.

Onze copywriters hebben hun eigen interesses, specialiteiten en ervaringen. Met deze kennis en de input van het intake gesprek matchen wij u met de juiste copywriter.

Daarnaast hebben wij in ons tienjarige bestaan al vele verschillende mkb-bedrijven mogen helpen. Hierdoor hebben wij veel kennis over de vele verschillende markten en branches.

Back To Top