skip to Main Content

Social media teksten laten schrijven

Naast het schrijven van blogs, webteksten en nieuwsbrieven bieden wij ook aan om berichten voor social media te schrijven. Social media berichten moeten kort en krachtig zijn maar ook informatief en leuk. Daarnaast wilt u dat mensen door klikken naar uw website of het bericht delen voor een groter bereik. Dit is dan ook de redenen waarom u CopyDesk u Social media teksten moet laten schrijven. Wij besparen u tijd, zodat u kan doen waar u goed in bent.

Voor welke social media kanalen maken jullie teksten?

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest

Elke tekst passen wij zorgvuldig aan op de social media kanalen. Zo halen wij samen het meeste uit uw pagina’s.

Waarom zou ik CopyDesk mijn social media teksten laten schrijven?

  • Heldere communicatie
  • Gericht op doelgroep en branche
  • Passend bij uw bedrijfscultuur
  • Kwalitatieve teksten met een 100% foutloos garantie

Veelgestelde vragen over webteksten uitbesteden:

Goede webteksten op uw website laten zien wie u bent en wat u te bieden heeft. De teksten sluiten aan bij bezoekers en laten zien dat u een expert in uw vakgebied bent. Bovendien pakt een goede webtekst de aandacht, wekt interesse en kan iemand aansporen tot actie.

Als ondernemer let u natuurlijk op de centjes. Waarom betalen voor een stukje tekst die u waarschijnlijk zelf ook kan schrijven. Het is dat u de tijd er niet voor heeft. Toch winnen ondernemers die investeren in het uitbesteden van webteksten. Onze copywriters weten precies hoe ze met teksten een lezer kunnen beïnvloeden  en de identiteit te behouden van het bedrijf. Ook de website gaat hoger scoren op Google. Wat weer meer bezoekers creëert. Kijk niet alleen naar de kosten maar ook naar wat een copywriter u kan opleveren. Lees hier meer over de voordelen van een copywriter.

Onze copywriters hebben hun eigen interesses, specialiteiten en ervaringen. Met deze kennis en de input van het intake gesprek matchen wij u met de juiste copywriter.

Daarnaast hebben wij in ons tienjarige bestaan al vele verschillende mkb-bedrijven mogen helpen. Hierdoor hebben wij veel kennis over de vele verschillende markten en branches.

Back To Top